mumet!

posseeennggg

mumet? biasanya yang terasa di kepala saya adalah:

– buyeerrr
– pet-petan
– kepyur-kepyur
– sedhut-senut
– cekut-cekut a.k.a. cekot-cekot
– kliyeng-kliyeng a.k.a. nggliyerr
– lenger-lenger
– lenggék-lenggék
– kéwér-kéwér
– ada bunyi (sugesti sih) thuing-thuingg
– mbuhlah..

dan waktu sampeyan mumet, apa yang terasa?

14 responses to “mumet!

  1. gambare bikin puyeng bin ngelu bin fusing bin ndasku pecah bin palaku peyang bin rasane benjut

    obate??jambak rambut lan ngombe ponstan

  2. nyut-nyutan…….

  3. halah.. gambar ngga jelas ini lagiii

  4. Kalo Ade mumet, Ade nangis mas … jalan keluar yang gampang. (dasar si siti cengeng !!)

    -Ade-

  5. gambare marai mumet. nek mumet mbok ojo ditular2no

  6. mumet moco blog iki😀

  7. mumet rokok…..

  8. lha ya mumet ??? **pertanyaan yang aneh**

  9. Sing kerasa ya tambah mumet, opo meneh ndeleng postinganmu nang nduwur dadi tambah mumet, pyar-pyar…

  10. Pingback: Pusiing neh ( apa lagi musim ya ?) « LOVE IS ALWAYS READY TO SERVE WITH JOY

  11. lho mbah aku ngelink tulisane njenengan kok metune koyo ngono ….wah jan mumeeet tenan, lan pancen tenaan mumete

  12. syokor rasakno, panceng aku yo mumet ndeleng neng tv akeh wong mumet

  13. ora mumet maneh,..ndasku koyo di anthem boto,..rasane koyo pingin ambruk waee,..
    sakjane iki gambar opo too,..??
    sing mumet mung ora aq thokk,..nanging konco2ku yo melu muumet, nganti ndase metu asapee,..mikirr…!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s