windows versi basa jawa

sodara2, ini gambar tampilan windos 2000 yang diversikan dalam basa jawa.. saya ndapatnya dari ibu ini.. lha kalo wertpres versi bahasa jawa sih ada.. konon bapak ini yg mbikin..

maap, sebelumnya, kerana gambar yg tertampil agak gedhii.. tapi ada yang membuat saya agak tergumun-gumun.. apa itu? ada pisuhannya.. meski agak sopan tapi tetepa aja misuh.. misalnya, jangkrik, djamput, djantjuk, dan asu kwe. halahh..

menurut sampeyan, windos rong ngewu ini benar ndak sih?

Windows Versi Jawa

19 responses to “windows versi basa jawa

  1. sakjane iki wis lawasan. piye yo.. arep ra ngguyu kok ra kepenak karo mbah’e, sementara nek ngguyu kok malah mangan ati.
    ngene wae mbah.. mengapa ada wordpress jawa dan google jawa dan windo jawa dan segala jawa? ya karena jawa adalah kunci.
    *ndleweri blog nganggo cat abang*

    nek meh mecucu yo oleh kok, mas..๐Ÿ˜›
    lhoh? takon dhewe kok dijawab dhewe? bukan tekateki to iki?

  2. nuwun sewu ya mbah, tapi email ini kok rasanya wis mambu ya๐Ÿ˜€

    sering-sering di-nget (dipanasin) aja mas.. sujur ditambahi gula, ben dadi koyo gudeg..๐Ÿ˜›

  3. mbok gen nek wes basi…
    lah ngopo kok yo tetep komen.
    neng jowo kui gojekan ra ono sing mambu
    sing ono nek gojekna kui yo guyu..
    asem ik podo jowo ngece๐Ÿ˜›

    sik.. sik.. sampeyan kok malah sing seriyus to??

  4. aku mesem wae mbah…
    sumpahhh..’ra tegel aku

    esem’e sampeyan itu lho..๐Ÿ™‚

  5. loh cocok kuwi๐Ÿ˜€

    sopo, yu?

  6. ho’o yo kok aku sing serius yo hahaha…pdhl iki kan sing posting sampeyan..sorry bos, lg mendhem duwur

    mikul jero ta??๐Ÿ˜›

  7. wah… ada misuhnya neh…๐Ÿ™‚

    maka dari itu..

  8. program not responding: bocahe rak gelem mikir
    safely remove hardware: nyopot barang atos kanti aman
    Search : plingak-plinguk
    connect to : nglebokke nyang

    log off = ngisink sikik.. hahhaha

  9. Iyo wes mambu mbah hahaha

    sing penting ora pesing๐Ÿ˜›

  10. tapi yo mantep nek nganggo basa jawa, daripada basa indonesia, malah ketoke koyo urip neng malaisia.

    malah iso ndalang yo mas..๐Ÿ˜›

  11. iki koq wes sak’wulan , taseh winda-windo ket mawon..tho mbah..?
    mbhok..lere’n ndisik nyambut gawe’ne’ … ojo ngoyo mbah , kayo pak harto lho mengko!

    maklum mas.. ngoyak setoran๐Ÿ™‚

  12. “hari gene (masih) pake we(n)dos..?”๐Ÿ˜€
    ming yo rapopo wis.. selerane dewe-dewe kok๐Ÿ˜€

    demokratis mas..

  13. Muchamad Sakdun

    kulo yuwun sofwere windows bahasa jawa enten nopo mboten. matur nuwun

  14. musik temane haruse gending jawa ben tambah mantep, dadi kan tambah gumun, windos kok campursarinan.

  15. jooossshhhhh mbah’e!

  16. lucu iki….. sakjane gaweane hacker iki,… oleh di bajak ndak ngono..hehe

  17. ok kang pripun carane ngutek atiek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s